web analytics

10 lucruri despre mine

Cã tot se poartã moda asta prin blogosferã, am rãscolit şi eu prin zestrea ancestralã dupã câteva afirmaţii care-mi şad întocmai. Simplu:
1. Uit de la mânã pân’ la gurã.
2. Pentru succesul unui dialog coerent matinal, vârã-mi o cafea sub nas.
3. Nu mã-ntreba de chei, cifre, cantitãţi, probabilitãţi şi posibilitãţi – rãspunsul e acelaşi: “I don’t give a damn!!!µ
4. Never, ever, ever nu mã pune sã fierb laptele.
5. Rare şi binecuvântate sunt momentele când gãsesc telecomanda, telefonul sau rãspunsul potrivit.
6. Mi-e fricã de câini vagabonzi, de bovine, cai, ţapi, arahnide, târâtoare, homo sapiens, tunete, descãrcãri electrice, de tine şi de multe altele.
7. Nu înghit grefele.
8. Consider cã Tom este victima.
9. Lasã-mã sã te las.
10. Şi totuşi… N-am putea resuscita capra vecinului?!

5 Comments

 • khaoss 2012-02-04 Reply

  cu uitatul nu sunt asa de sigur….mai ales daca e ceva de rau…

  • Cudi 2012-02-04 Reply

   Acum, ce sa zic si eu… N-am alzeihmer si-s femeie…

 • derscanu 2012-02-04 Reply

  homo sapiens? -- astia is periculosi rau 🙂
  capra vecinului resuscitata? De ce nu? Insa trebuie ceva mai mult decat vointa.

 • Ioan Crişan 2012-02-05 Reply

  Sunt contra discriminării duble practicate pe sub poalele solidarităţii. Nu văd de ce nu am resuscita ţapul vecinei, la paritate, fiindcă rămâne capra fără iezi şi cu frustrări insuportabile.
  Asta aşa, pentru că zestrea ancetrală nu e numai din cromozomi şi ADN-euri, ci şi din ataşamente epigenetice autonome sau parazitare de la trei generaţii din urmă, când capra vecinului era iarbă verde în sămânţă.
  La uitare, ca să fim înfipţi în spaţiul-timp qvadridimenional, uitarea de la gură la mână este o justă completare în oglindă şi relevă flexibilitatea şi adaptabilitatea creierului la nişa fugii în imaginar inclusiv cu marşarierul. Că de-aia e fuga sănătoasă… Am încercat cu cafeaua sub nas, printre buze bine conturate şi am luat o pereche de palme zdravene fiindcă am opărit bunătate de botox…
  Uite, la fiert lapte te pot suplini, dar dacă mă fierbi pe mine cum fac??? Grefa este plurisemantică, grefa de organe e posibil s-o respingi, dar dacă ai nevoie să încerci măcar o implementare, un cerceluş sub ombilic, ceva… Tom o fi motan, eu la Toma necredinciosul m-aş gândi, dar şi pe el l-a convins Ăl de Sus că e o falsă victimă (rebelă). Să te las să mă laşi, da, to bee, ori ba?!?

 • Nora Vaum 2012-02-05 Reply

  Îmi place Jerry dar Tom e victima într-adevãr. Arahnidele ºi unele insecte nu le suport nici eu. Cu restul mã descurc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *