web analytics

Reprezentant RAO direct

Salut, prieteni! Pe scurt: astãzi m-am înscris ca reprezentant RAO direct, mai precis, ca vânzãtor de carte. Cu toate cã prin acest canal de vânzare, RAO vizeazã contactul direct dintre client şi reprezentant, eu m-am înscris din douã motive — pentru a-mi procura cãrţile dorite la un preţ mic, dar şi pentru a le comercializa prin intermediul blogului, cu toate cã astfel lucrurile se complicã pentru mine, cel puţin deocamdatã. Ideea e alta. Eu, în calitate de reprezentant îmi pot achiziţiona cãrţi la un preţ puţin spus special, cu 50% discount faţã de preţul de catalog, care, la rândul sãu, e pe la jumãtatea celui de pe rafturile librãriilor. Cu condiţia sã mã limitez la un exemplar din fiecare titlu. Evident, produsele demo nu se cumuleazã la calculul discountului de reprezentant, respectiv mie nu-mi iese absolut nici un profit dacã vând cãrţile la preţul minim.

Reiau. Vã ofer posibilitatea de a vã cumpãra cãrţi noi editate de RAO la un preţ ce sfideazã concurenţa. Iar mie nu-mi iese absolut nimic din afacerea asta. Ba mai mult, va trebui sã-mi mişc fundul leneş la poştã sau pe te miri unde, ca sã vi le trimit. Bine, mai mult ca sigur mã voi şmecheri în timp şi voi face astfel încât sã-mi scot şi eu de-o acadea dar deocamdatã mã rezum la a vã împãrtãşi privilegiul de a citi mult, bun şi ieftin. Aveţi link cãtre preţul de raft şi preţul meu alãturat. Celor din judeţul Hunedoara le voi înmâna personal cãrţile, deci nu intervin taxe suplimentare de transport (poate doar o cafea lungã pentru subsemnata :p). Celorlalţi, în schimb, n-am ce le face, aceştia fiind nevoiţi sã-şi achite taxa de transport. Mã rog, acestea sunt detalii ce le vom lãmuri pe parcurs, dacã e cazul. Din pricina faptului cã n-am intrat încã în posesia catalogului electronic, vã ofer aleatoriu câteva titluri menite sã vã impresioneze, şocheze şi stimuleze la aspectul ¥preţµ. Poftim ofertã (daţi click pe link şi comparaţi preţurile):

Prima dragoste, ultima dragoste — Romain Gary – 4,5 lei
Vitelul de aur – Ilya Ilf şi Evgeny Petrov – 9,00 lei
Inima atât de albã – Javier Marias – 9,00 lei
Valul ucigaş – Colin Forbes – 9,00 lei
Ultimul mohican – James Fenimore Cooper – 4,5 lei
Conspiraţia stargate – Lynn Picknett, Clive Prince – 9,00 lei
Opus dei – John L. Jr Allen – 13,5 lei
Poştasul lui Neruda – Antonio Skarmeta – 4,5 lei
… iar lista va continua de îndatã ce voi intra în posesia catalogului în format electronic, pentru cã la ora asta sunt prea obositã sã mai tastez. Aşadar, vreau pãreri. Ce spuneţi de preţuri? Eu îmi cumpãr una alta, cã-s foarte accesibile. Vreţi şi voi o listã completã? Sã mã complic cu voi ori ba? 😀

11 Comments

 • irina 2012-05-11 Reply

  da, da, vrem lista toata!!

 • cami 2012-05-11 Reply

  complicã-te! 😀

 • eu 2012-05-11 Reply

  vreau! si cu ocazia asta, poate te vad si in persoana 🙂

 • Cudi 2012-05-11 Reply

  Cand primesc catalogul il postez aici. Acolo veti vedea cartile la jumatate de pret fata de librarii, la care mai scadeti jumatate din pret pentru ca-i demo-ul meu. Nu uitati, doar o bucata are pretul soc. Primul sosit, primul servit. Sa-i dam bice cu lectura!

 • Sergiu Nicola 2012-05-11 Reply

  Preţuri super accesibile.
  Complicã-te, complicã-te! Vreau sã ştiu dacã au ceva de Marc Levy.

 • Laura 2012-05-11 Reply

  Am descoperit cãrþile RAO, preþioase (la figurat) ºi scumpe (la propriu), pe când eram în liceu. De atunci ºi pânã în sfânta zi de astãzi, lihnesc dupã ele, râvnesc împreunã cu rafturile casei prezenþa lor, îndur, pãcãtoasã, lãcomia neostoitã de înavuþire ºi citire! Deci da, complicã-te pentru noi, pentru adicþia noastrã.

 • anamaria 2012-05-11 Reply

  Îþi dai seama cã eu în acest moment le comand pe toate, nu?:D Stai cã te sun!:D

 • ocsike 2012-05-13 Reply

  Spor la vânzãri. 😛

  • Cudi 2012-05-13 Reply

   Ocsike, n-am nevoie de spor. Efectiv urmaresc titlurile cele mai bune si mi le cumpar la pret de nimic. Daca e cineva interesat, il ajut achizitionand cartea la pret minim in calitate de reprezentant RAO. Insa la fel de simplu e ca si ceilalti amatori de carte sa se inscrie drept reprezentanti (trebuie completat un formular cu cativa itemi, dureaza cel mult 2 minute), varianta in care chiar imi pun speranta, fiindca sunt lenesa si comoda din fire.

 • ovelix 2012-07-31 Reply

  Cudi, vad ca nu mai zici nimic de RAO. Ai cumparat toate cartile posibile? Ti-ai deschis librarie?:)

  • Cudi 2012-07-31 Reply

   Am cumparat 15 carti noi pentru biblioteca proprie, la pret de nimic (4,5 lei pe bucata). De aceea am pus si postarea, sa profitati de sistemul asta in interes propriu. Librarie nu deschid, ca n-am talent financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *