web analytics

66

Subiecţi: una bucată cumnat la bustul gol, călare pe o pereche de pantofi cu spatele călcat (Leonidas spartanul), una bucată soră în stare să treacă şi prin zid (Superwoman), un tată fericit că i-a fost apreciată ţuica iar prin grădină-i mişună intelectuali (Moromete), o mamă roşie ca focul de la munca pământului sub soarele încins şi uşor isterică (Agripina), o pitică cu un coş de nuiele în braţe şi care a smuls toate zambilele de pe proprietate (Mirabela), respectiv subsemnata, căutând răspunsuri existenţiale la întrebări gen: de ce haterii nu comentează nimic despre naşpetele de buruieni (Wonder Woman). Introducerea?! Ceva în ritmul  Kore kara minna de mechakucha odotte sawago sawago. Headbanger!

Scop: satisfacerea nevoii Agripinei de a-şi vedea curtea săpată şi plivită. Noi, tinerele speranţe, am fi admis bucuroşi să fie doar privită, însă cu fixurile Agripinei şi ale lui Moromete nu te pui, ambalaţi de responsabilităţi agrare şi sentimentul patriotic  al continuităţii tradiţiei familiei pe acest pământ (juma de hectar?!).

Momentul: în sfânta zi a lenei, pardon, a muncii: 1 mai. Cum în acest păcătos 2013 picat-a fix în săptămâna mare cu majusculă, meniul se rezumă la mâncare de fasole boabe, fără carne, fără ciolan. Soon, there will be blood! Cu subtitrare, cum că de la bătături. :p

Cudi performance:

cudi performance

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *