web analytics

Din tolba irepetabilului Mazare

Din categoria “hai, c-am trăit s-o văd şi pe asta”, să dăm glas unei recente ştiri:  „Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, luni, că în primul weekend din luna iulie vor începe paradele cu care alegorice în staţiunea Mamaia, susţinând că el va avea doar trei apariţii şi va fi costumat în Regele Henric al VIII-lea, în Winnetou şi în rege persan. […]”Carnavalurile încep în 6 iulie, atunci e prima defilare. La prima defilare sunt Henric. Nu ştiu al câtelea, ăla care a avut multe neveste (n.r. – Henric al VIII-lea). Vor fi în fiecare sâmbătă. Eu o să am trei apariţii, doar nu o să am în fiecare sâmbătă. Pe la mijloc mai apar în Winnetou şi la sfârşit în rege persan. Iar la defilarea de modă din fashion week voi fi rege african cu multe pene”, a anunţat Radu Mazăre.” Fuck me, Amadeus!

Sigur, acum marea masă de potenţiali turişti pot plânge sau râde. Şi nu din pricina celor ce se vor a fi epice carnavaluri, cât mai degrabă de pe seama emanaţiilor în presă ale fabulosului edil. Să tragem adânc aer în piept, zic, şi să ne închipuim ce alte personaje fictive potente ar putea fi interpetate  de năvalnicul şi atotseducătorul Mazăre.

Depăşind graniţa personajelor istorice, o abordare pe măsura abilităţilor afişate ale primarului Constanţei ar reprezenta-o interpretarea lui Chuck Norris. Şi asta pentru că nu există lesbiene, ci doar femei care nu l-au cunoscut pe Mazăre!

Mazăre, Radu Mazăre s-ar prezenta el din costumul lui James Bond. Pe Mario, da, pe Mario, sărind ţup ţup din floare-n floare! Pe Frodo, sau nu, pe Gollum… Dark Vader. Pentru că de Holoween Chuck Norris se costumează în Dark Vader şi forţa e cu numai şi numai cu el, tânărul Mazăre. Popeye Marinaru’, pentru că se poartă verdele, muşchii de oţel iar conserva de mazăre lowcost astupă gura electoratului! Pe Leonardo Di Caprio, ca să scufunde Titanicul în portul Constanţa, fix lângă Black Pearl, să-şi plângă-n pumni Jack Sparow!

Am putea continua cu absurdităţile dacă nu ne-am plictisi găsind după fiecare mască pe acelaşi şi, implorăm, irepetabil, Radu Mazăre. Prima paradă e în 6 iulie, în Mamaia, aşteptăm impresii la cald după cea dintâi bombastică apariţie. Îi dorim un public generos şi tolerant, mai ales din partea turiştilor altor naţii ce au fost pedepsiţi cu discernământ de varii agenţii turistice, cu un sejur estival la Mamaia. Încheiem mulţumind constănţenilor pentru votul ce a susţinut pornirile năvalnice ale acestui Che Guevara, ce ne cutremură de „plăcere” cu fiecare a sa iniţiativă pe malul litoralului românesc. Doamne, ocoleşte-i pe români!

Physically fit, physically fit…

5 Comments

 • ketherius 2013-06-18 Reply

  King Julian, indeed!

 • Cudi 2013-06-18 Reply Author

  Nice, sweet, fan-tas-tic!

 • jammer 2013-06-19 Reply

  un bufon care stie sa ofere circ…doar avem sange latin

 • Cudi 2013-06-19 Reply

  Ole!

 • Mihaela 2013-06-23 Reply

  E printre puţinii români care pot spune că le place locul de muncă… un adevărat concediu fără sfârşit 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *