web analytics

101

Adicătelea, şedinţa de brainstorming dinaintea protestului s-a soldat cu decât o vacă.

“Aproximativ 200 de studenţi sosiţi din întreaga ţară au protestat, miercuri seară, la Timişoara, în Piaţa Unirii, purtând pancarte şi strigând lozinci, tinerii aducând cu ei şi o vacă pe care au închiriat-o de la o fermă.

Tinerii au strigat lozinci precum “Educaţia salvează naţia”, “Ne-au minţit toţi guvernanţii, am ajuns la coada vacii”, “Minciunile se plătesc, studenţii fac iar protest”, “Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne finanţaţi educaţia noastră” sau “Finanţarea e săracă, educaţia e-n găleată”.

Unii dintre ei au purtat pancarte cu mesaje precum: “Şi vacile ne vor la şcoală”, “Fii student, adoptă o vacă”, ‘Studentul de azi, văcarul de mâine”, “Vaca n-are nicio vină”, “Generatia happy meal”, “Ăsta-i doar începutul”, “Doi km de autostradă = un cămin de 700 locuri”, “Ai 6%, ai şanse!” sau “Vrem 6% din PIB pentru educaţie”.” Sursa

Noapte bună.

2 Comments

  • Alex 2013-08-08 Reply

    Adica cei 200 sunt poate varful de lance. Cam putini doritori de educatie avem. Absolut democratic, pentru ca majoritatea nu doresc educatie, propun sa ramanem la coada vacii. Ce-i sigur e sigur. Si Iggy ar putea canta In the death car…

  • ketherius 2013-08-08 Reply

    De ce miercuri? De ce la Timisoara? Si de ce n-ar fi unii si vacari? Ca cineva tot tre’ sa creasca vacile care intra in Happy Meal, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *