web analytics

Arborele latrina – noua atractie hunedoreana

latrina arborCa dovadă a faptului că natura încă mai are multe de oferit, o specie neobişnuită de arbore i-a surprins pe hunedoreni după ce a înflorit. Până acum câteva săptămâni, copacul înrădăcinat pe Bulevardul Dacia din Hunedoara nu a intrat în atenţia trecătorilor, însă de când s-a înveşmântat în mantie albă, fascinează pe oricine îl vede. O echipă de specialişti dendrologi, veniţi din capitală pentru a cerceta neobişnuitul arbore, a consimţit că este vorba de o specie nemaiîntâlnită (Latrina Arbor Mundus), însă care va revoluţiona industria celulozei şi hârtiei. În peisajul tomnatic al vegetaţiei din urbea hunedoreană, acest copac se remarcă prin crengile împodobite cu falduri lungi de hârtie igienică albă, suscitând mirarea şi nostalgia trecătorilor cu coprostazie şi inspirându-i pentru când îşi vor ocupa binemeritatele locuri pe tronurile propriilor locuinţe. Kim Kardashian şi Kanye West, celebri pentru toaletele lor din aur, sunt primele vedete care şi-au manifestat interesul pentru celuloza acestui copac, cotată în această dimineaţă triplu faţă de recent lansata hârtie igienică cu foiţă de aur de 22 de karate, produsă de compania australiană Toilet Paper Man.

De asemenea, reprezentanţii administraţiei publice hunedorene au votat, în şedinţa de ieri a Consiliului Local, un proiect de hotărâre privind împodobirea de către municipalitate nu a unui brad ci a acestui rodnic arbore cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi desemnarea lui drept simbol de căpătâi al urbei.  Totodată, proiectul are în vedere şi montarea a zeci de toalete ecologice împrejurul arborelui.

6 Comments

  • ocsike 2013-11-18 Reply

    Dau faliment fabricile de hartie igienica? In vremurile astea cacacioase?

    • Cudi 2013-11-18 Reply Author

      Stai linistit, la cata presa mondena si de showbiz avem, necazul consta in paginile full color. :))

  • ocsike 2013-11-19 Reply

    Pe vremuri, cand lucram pe la ziar si eram intrebati care este tirajul ziarului, raspunsul venea prompt: poi cati mineri mai lucreaza, si care au nevoie sa se stearga la fund 😀

    • Cudi 2013-11-19 Reply Author

      Aha! De aceea doar paginile cu reclame si anunturi erau color! Acum are sens… :p

  • Mihaela 2013-11-19 Reply

    Acum e moda asta cu DIY (do it yourself). =))

    • Cudi 2013-11-19 Reply Author

      “Pentru ca meriti!” :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *