web analytics

Porcul dimineţilor noastre matinale (163)

Screenshot_2014-06-02-17-27-43Eh, nu chiar toate, ci alea din intervalul luni-vineri. Nici eu nu ştiam exact ce căutam, asta până l-am găsit. „Aveţi ceasuri cu alarmă puternică, nu clasicele bip-bip-bip-bip-uri?”, am întrebat în nu mai ştiu câte magazine. „Avem, dar tot cu bip-bip-bip-uri.” Aha, deci n-aveau cu alarmă feroce. Bip-bip-bip-urile erau inutile. Aveam setate vreo cinşpe alarme pe telefon, alese după disconfortul fonic cauzat. Ajunsesem ca pitica să îmi spună dimineaţa: mami, mami, am mai învăţat un cântecel de pe telefonul tău. Pentru ca mai apoi să ragă pe notele te miri cărei alarme.

Dar l-am găsit într-un magazin, alde ’38 bucata. Adică 3,8 lei. Dintr-acela în care nimic nu costă 3,8 lei, indiferent ce mărunţişuri s-ar afla pe rafturi. Iniţial vânzătorul a crezut că e defect, până i-a schimbat bateria. Când l-am auzit întâia oară guiţând, mi-am spus: mulţumescu-ţi, Doamne, am şi eu o şansă la o viaţă normală.

Acum, are şi el metehnele lui. Ia un avans de un sfert de oră pe zi şi e cam greu de potrivit din pricina rotiţelor de plastic. Ce mai contează, când e capabil să trezească, singurel, tot palierul?

Made in China.

5 Comments

 • ketherius 2014-06-02 Reply

  Numa’ palierul? S-aude pana in Canada 😀

  • Cudi 2014-06-02 Reply Author

   Şi nu e mişto?!

 • Mihaela 2014-06-03 Reply

  Să nu-l duci cu avionul… 😛

  • Cudi 2014-06-03 Reply Author

   Crezi ca ar trece de controlul de securitate? :p

   • Mihaela 2014-06-03 Reply

    Hmmm, pare descurcăreţ… În plus, e un cuceritor. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *