web analytics

Cum mi-am recăpătat suplețea cu pastila minune Lotuslim

Probabil aţi auzit cu toţii de pastila minune Lotuslim. Ei bine, dragii mei, am testat-o şi eu pe proprii-mi ochi, răsfoind zecile de articole de pe internet care descriu efectele ei magice. V-o recomand cu toată încrederea, veţi scăpa de kilogramele nedorite în cel mai scurt timp, ba mai mult, pastila vindecă sociofobia şi constipaţia, astea fiind doar câteva dintre efectele ei miraculoase! Cum am ajuns eu să ştiu atâtea despre această uluitoare invenţie a nutriţioniştilor?

Să vă povestesc. Ca-n fiecare dimineaţă, la cafea citesc advertorialele din ziua precedentă, să fiu şi eu la curent cu ce se mai întâmplă şi, eventual, să-mi revendic câte una, două idei de pe la alţii. După ce am lăudat în comentarii vreo 30 de articole, am dat de un blog unde, în ultima postare, autoarea explica cât de magică e pastila Lotuslim! N-o să vă vină să credeţi, dar tipa slăbise vreo 4 kile până să-i ajungă coletul cu Lotuslim supliment alimentar, înţelegeţi? Ba mai mult, până şi curierul care i-a livrat pachetul părea mai slim când a fost strâns cu uşa, după ce a îndrăznit să ceară banii ramburs pe pachet. Auzi la el, noi să dăm bani? Ahaha! Păi ori suntem bloggeri, ori nu mai suntem!

yikGA4kiESă revenim. Tipa explica acolo că de când cu Lotuslim, viaţa ei a căpătat un sens. Împreună cu iubitul ei şomer, studiase paginile de anunţuri din toate ziarele de showbiz, au urmărit cu determinare toate teleshoppingurile de pe toate canalele, au cumpărat toate pastilele posibile pentru slăbit, nici un rezultat. Şi, bingo!, află de pe un alt blog de miraculoasa pilulă. Le-a comandat, a scăpat de plata rambursului scriind alte douăzeci de advertoriale despre firma de curierat şi, după nici o săptămână, a pierdut 15 kg! Vă vine să credeţi? E bestial.

Păcat că nu-şi va putea etala cele -15 kg într-un costum sumar de baie, să se bucure de soarele şi fauna de pe malul mării. Deocamdată e cu gândul tot la floră. Asta de vreo trei zile, după ce au internat-o la gastroenterologie. Păcat. Devenisem prietene bune. Ne-am adăugat la prieteni pe facebook, am început să ne comentăm una alteia. Aşa e viaţa, de căcat, când nu te-aştepţi, mai pierzi un like.

Gata, ajunge cu vorbăria, mai am de scris vreo douăzeci de advertoriale pentru firma de curierat. Nu, încă nu am primit coletul cu Lotuslim, dar harnică cum mă ştiţi, am scris în avans articolul. Îl voi testa după ce ştiu sigur c-am scăpat de curier. Ideea e următoarea:

Într-o societate obeză ca prezenta, Lotuslim + un pahar cu apă este soluţia.

Trust me, I’m a blogger.

10 Comments

 • Dana Lalici 2014-06-24 Reply

  Vezi, Cudi, in articolul asta ai spus, pe sub/peste/printre randuri cu atata eleganta si naturalete niste adevaruri mari, incat nu pot sa nu-ti arunc vreo doua vorbe de admiratie. Vorbe de care, cel putin teoretic nu ai nevoie, ca tu stii foarte bine si cand ai dreptate si cand scrii misto, dar uneori nu ma pot abtine. De obicei atunci cand rad in hohote chiar daca nu e de ras. Asta in loc de 30 de comentarii zilnice 🙂

 • Cudi 2014-06-24 Reply Author

  Simtul umorului variaza de la un om la altul. Important e sa stim sa radem. Chiar si de noi insine.

 • Lotus 2014-06-24 Reply

  Avem deja o primă blogeriță înscrisă în concurs, felicitări pentru rapiditate! Vă invit și pe celelalte cititoare să participați, ușa este deschisă. Și chiar de ar sta Cudi în ușă, tot veți putea intra fără s-o simțiți, atât de slabă este acum!

 • Cudi 2014-06-24 Reply Author

  Ma scuzati, domnu’ organizator, am uitat sa instalez butonul wp cu aprecieri, ca sa-mi dau like mie insami!

 • Lotus 2014-06-24 Reply

  Io l-am căutat, da’ dacă nu-l ai… Până și tema blogului ți-e mai slabă.

 • Ina 2014-06-24 Reply

  aaaa, câte comentarii ai deja! nu-i corect, fac contestație! :))

  • Cudi 2014-06-24 Reply Author

   n-ai tupeu! :d

 • abisurile 2014-06-24 Reply

  Mi-ai racait amintiri … Sucul miracol de Lamaie cu care si daca nu tii cu dintii tot slabesti. asta daca nu esti deja doar mâneca (a se intelege ca mâna s-a topit datorita numarului important de reactii. Scrise )

  • Cudi 2014-06-24 Reply Author

   :))) Ce fericire ca am apucat sa-ti citesc comentariul! Lotuslim slabeste pana si vederea!

   • abisurile 2014-06-24 Reply

    Ai dreptate. EU nu mai vad bine. mai ales seara. De la lâmaie mi se trage mama ei de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *