web analytics

180

Sunt aproape două luni de când Esca şi-a consumat întâia noapte de amor şi toţi îi căntărim din priviri silueta şi lungimea ţâţelor, care oricum par mai lungi, cumva. Nu ne dăm seama dacă a rămas sau nu gravidă, însă cu toţii ne-am dori să fete. Şi dacă ar fi să fie, în cel mult două săptămâni vine barza la coteţul ei.

Piticul meu a crescut mare, recunoaşte şi ştie să scrie vocalele plus vreo două trei consoane şi mă bate la Super Mario Bros (Star Scramble 2, 3, Flash 1, 2, 4 etc.).

Ieri am detectat activităţi dubioase pe blogul meu, constând în activitatea unui IP care nu-mi apărea în statcounter şi în privinţa căruia am descoperit că accesase panoul de administrare. L-am tras de mânecă pe Mihai, acesta a confirmat caracterul dubios al activităţii şi după vreo 15 minute de perplexităţi, am descoperit că „suspectul” era propriul meu IP. Poate ar trebui să beau mai multă cafea.

Astăzi am scris o superbitate de text pentru jobul meu şi nu-mi vine să mai scriu nimic până ce nu mă laudă motivator şeful. Tot astăzi am încasat şi eu leapşa cu alea 10 cărţi care m-au marcat în vreun fel, dar mi-a fost prea lene să aşez cuvintele în ordinea potrivită cu mesajul: „n-am chef, habar, sunt o nesociabilă căreia nu-i plac exhibiţiile culte, de genul primului comentariu (incultă fiind)”.

Screenshot_4Şi că tot am adus vorba de centaur

Screenshot_5N-am nimic cu omul ăsta, dar e amuzant în felul ăsta penibil de-a fi.

De săptămâna viitoare tata se apucă de noua căsuţă a lui Esca, care, printre alte calităţi, are şi opt ţâţe lungi.

No, ham.

7 Comments

  • Lotus 2014-09-03 Reply

    Ei, o crește mare și el. 🙂

    • Cudi 2014-09-03 Reply Author

      O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormitor. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si’l priveste ingrozita. Cucoana o vede, se inroseste si ii zice:
      − Ce este Marie, pe la voi la tara nu se face sex?
      − Ba da, cucoana, da’ nu pana le cade pielea!

  • Camelia 2014-09-16 Reply

    Este important săînţeleg un lucru; de ce ţi-ai botezat căţeluşa aşa, Esca? Femininul de la “escu” să fie oare sau să caut mai departe?

  • Camelia 2014-09-16 Reply

    Mulţumesc pentru locul cu îndreptarea, Cudi; voi citi, pentru că mi-ai stârnit curiozitatea.

    Lotus, pe tine încă sunt supărată, dar cum nu fac din supărare o obişnuinţă, probabil că voi renunţa, dar nu prea curând.

    • Lotus 2014-09-17 Reply

      Știu, chiar voiam să te întreb dacă mai ești. Cu tine, se pare, nu se poate glumi chiar pe orice temă. Sau fantaza. Anyway. Ți-o trece până la urmă. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *