web analytics

Contact

Salut, Doamne-Doamne! What’s uuuuuuuup?

Sunt eu, Cudi, nepoata lui Tudora, fata lui Sabi şi prietena lui Esca, cei pe care trebuie să îi ai cazaţi în complexul tău de lux, oferta all inclusive. Dacă nu-s acolo înseamnă că Sfântul Petru s-a-ncurcat în hârţăgoria de apoi şi va avea mari, mari probleme. Îţi scriu aici şi nu-ţi zic în gând că s-a lăsat cu provocări în joacă, pe bloguri.

După cum bine ştii, eu sunt încă aici, jos. În timp ce încerc ce pot eu încerca, mă poluează ăla negru cu gânduri gen „la ce bun?”. Cam insistent tipul.

Acum n-am să te rog nimic, n-am să-ţi cer chestii, vreau doar să mă afli unde şi cum sunt, doar cât să-ţi amintesc că sunt. E drept, m-aş bucura să ştiu că ei sunt foarte bine, c-au dat de never ending happiness, că i-ai plasat în bula ta edenică şi că aşteaptă răbdători şi fericiţi acolo să trecem şi noi marele test. Şi că ne vor trimite, pe aripi de vânt, copiuţe. Ştiu că tata poate scrie mărunt.

Zic ăştia: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place. Înseamnă că-ţi place arta. Cinematografia este o artă. Oare ţi-a plăcut Matrix?! Zi şi tu, nu-i aşa că Daryl Dixon e fix Legolas din Stăpânul Inelelor? Varianta cu muşchi. 😀

Doamne-Doamne, sinceritatea nu este un păcat, nu? Apropo, tu citeşti advertoriale? Aşa, în pauza dintre-un potop şi-o mântuire. Apropo de mântuire, cică-ţi trag ăştia o catedrală de-ţi pică plombele, nu alta. Şi că veni vorba de plombe, uneori eşti sadic, Doamne-Doamne. Încă o chestie: i-ai pus sau nu lui Adam coadă? Coccisul ar fi, zic ăstia, rămăşiţa cozii strămoşilor noştri. Şi chiar ai dictat tu Biblia? Ah… politicile editoriale. Bagă şi tu o ediţie updatată.

Take care. ♥

P.S. Că tot ştii de glumă:

https://www.youtube.com/watch?v=qIODUxjBfZ0

3 Comments

 • […] Cudi -- „Contact” […]

 • Vienela 2016-10-06 Reply

  Io cred ca le citeste (advertorialele). Sau macar le accepta, stiind ca unii, mai buni la suflet ori mai slabi de inger, hranesc din banii castigati cu ele patru pisici si un caine. :p
  Mi-ai amintit ca (si) tata scria marunt… Nu am mai vazut la vreun alt barbat un scris atat de curat, de ordonat, de citet.

 • Lotus 2016-10-07 Reply

  @Vienela

  Dintr-o bucată de pâine am hrănit un om și-un câine. Sigur, nu orice pâine are consistența necesară. Era pâine integrală cu semințe de la Lidl, dacă chiar te interesează. Îi zice Pâinea Campionilor. Dai 4 lei și 50 dar știi că îți iei ceva ca lumea. De când am gustat-o, nu mai pot consuma pâine din astalaltă, obișnuită, ca buretele, cu agenți de afânare. Cu toate acestea, omul nu mă mai cunoaște, câinele mă recunoaște. Deci toată stima pentru că hrănești 4 pisici + una bucată Bruno, să-ți trăiască și, sigur că da, merită câte un advertorial-două pe ici pe colo, câte un act dezinteresat de copywriting, nu zice nimeni. Mai ales că 4 lei și 50 de bani pentru o pâine nu-i chiar puțin. Dar măcar știi că mănânci ceva delicios. Ok, ca să fiu cinstit, mai este și aia de secară, care-i bună dacă vrei să slăbești, tot cam la același preț (deși gramajul diferă), dar despre ea cu altă ocazie, că am depășit numărul de cuvinte și vorba multă și gratuită-i sărăcia omului.

  PS: Am auzit că dacă donezi pentru Catedrala Mântuirii Neamului, ai șanse mai mari să ajungi în rai. Și eu cred că le citește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *