web analytics

Scoate-i ochiul! Stoarce-i craniul!

Iarãşi îmi pun întrebãri imposibile. Respectiv, cu ce este mai dãunãtor OTV-ul decât scârboşenia asta de reclamã difuzatã pe un post de desene animate, sau poate, pe mai multe, şi care promoveazã nişte aşa zise jucãrii adresate copiilor mai mari de 5 ani?! Sub ce pretext CNA-ul considerã cã Dan Diaconescu este mai nociv decât clipul ãsta publicitar? Pe de altã parte, cum sã-ţi mai cerţi ţâncul pentru cã a rupt o floare, sau a zdrobit cu urã sub talpã un miriapod, o râmã, o buburuzã, un pui de vrabie, un suflet, ceva acolo, când tu însuţi i-ai pus în mânã mortãciunile astea ca sã le tortureze în joacã, ori sã le strângã cãpãţâniile pânã le zboarã creierii?! Scoate-i ochiul! Stoarce-i craniul! Nu plânge mami, data viitoare îţi iau un animãluţ adevãrat!

“Iar când le storci capul… Victorie!
Stretch Screamers!µ

Mami, când voi fi mare, vreau sã fiu Hannibal Lecter!

3 Comments

  • Laura 2012-04-19 Reply

    Vai! Este înspãmântãtoare reclama! Însã, mai tare decât atât, mã îngrozeºte funcþia acelor ¥jucãriiµ! Îþi dai seama ce amintiri placute vor pricinui, peste ani, bieþilor copii furioºi? E clar cã, dacã se ¥joacãµ încântaþi cu aºa ceva, au ceva ¥economiiµ pentru defulat sau stors, cum o fi mai corect în cazul lor… În plus, mi se pare cã aceste hidoºenii se asortezã cu noile desene animate, la fel de absurde ºi de bizare. Cât despre OTV, cã tot ai adus vorba ºi mirarea, nu mai înþeleg de ce le-a cãºunat abia acum sã-l desfiinþeze. Ani de zile a emis, liniºtit, cele mai licenþioase ºi scabroase mostre ale ignoranþei. Abia acum se întâmplã? De ce?

    • Cudi 2012-04-19 Reply

      Laura, si zic cu mandrie treaba asta, pitica mea, de altfel ahtiata dupa jucariile promovate pe posturile de desene animate, n-a cerut sa-i parvina un astfel de obiect cu rol “instructiv-educativ”. Si inca ceva, ce te faci cand copilul tau isi asuma o astfel de jucarie drept prieten intim, atribuindu-i insusiri fanteziste, cum relationeaza el imaginar cu jucaria, cea care-i dezvolta gandirea?! Cat despre OTV, eu nu sunt de partea celor care aplauda sanctiunile aplicate postului. In fond e democratie, ignoranta inunda nu doar televiziunea lui Diaconescu, ci si multe altele, iar libertatea o avem in mana -- telecomanda.

  • Laura 2012-04-19 Reply

    Nici nu ma asteptam sa fie altfel: minunatia ta de pitic e tare inteleapta, cu atat mai mult cu cat mami se ocupa cu aprovizionarea jucariilor (te banuiesc de mari nazbatii la acest capitol)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *