web analytics

este ora

Este ora la care sunt asteptate rezultatele concursului “Discurs funebru“. Desi mi-a fost usor sa ma decid asupra primilor trei clasati, acum ma uit la monitor si ma scarpin, concentrat, in cap. Care este articolul care vibreaza cel mai aproape de ideea concursului?

Finalistii – in ordinea participarii – sunt urmatorii:

Idei la rece a publicat un articol reusit, in care a folosit autoironia si hazul de necaz. Are acel nu-stiu-ce care m-a impiedicat sa il elimin in fazele preliminare.

Povesti de adormit adultii are o abordare originala, Nea Marin-easca, amuzanta, care ne-a binedispus.

Totusi, ambele abordari palesc in fata lirismului si a substratului filosofic aflat sub aparenta superficialitate a relatarilor din articolul publicat pe Simplu.

Asadar, castigatorul este Lotus, cu articolul “Punct de inflexiune“. Felicitari si asteptam datele de contact.

7 Comments

 • Lotus 2014-09-17 Reply

  Aleea Fericirii nr 13, Paradis. 🙂

  M-am bucurat că am câștigat și că v-a plăcut ce am scris.

  Nu am citit articolul „Povești…”, din ignoranță: după primele rânduri mi-a făcut impresia unei postări superficiale. Acum că l-am văzut aici și l-am lecturat, îmi pare foarte reușit. Sunt curios cine-i fata, că blogul nu conține decât un singur articol, cel cu care a participat.

  Mie mi-a plăcut și poezia Almanahei, deși pare scrisă din perspectiva alteia, că ea nu postează adverturi la grămadă.

  Apropo, ce puțini s-au înscris la Cudi și ce mulți la tine!

 • Elena 2014-09-18 Reply

  Buna!
  Ma bucur ca v-a placut articolul meu, drept dovada a si fost nominalizat in primele 3. Acest lucru imi da curaj sa scriu mai multe…
  Lotus, felicitari! Mi-a placut mult articolul tau si…spre deosebire de tine eu l-am citit pana la capat, din prima. Se vede ca ai experienta iar cuvintele sunt prietenele tale cele mai bune… te asculta si vibreaza intr-o nota pozitiva de fiecare data cand le folosesti.
  Initial, Lotus, am crezut ca esti o floricica (o fata, ca si mine)…dar de fapt erai “un flociroi” :)))
  Acum ca ne-am cunoscut, sper ca …nu mai esti atat de curios. 🙂
  O zi minunata!

 • Lotus 2014-09-18 Reply

  Păi „ne-am cunoscut” e un fel de-a spune, că eu nu te știu decât după acest articol. E primul tău text de pe net? Cudi și-a creat în ultima vreme niște animozități prin zona celor cu bloguri mici, mai ales postaci de advertoriale, așa că mă gândeam dacă nu ești cumva unul dintre ei / una dintre ele, sub acoperire.

  Altfel, încântat de cunoștință, sigur. Și o zi splendidă!

 • Elena 2014-09-18 Reply

  Lotus, incantata si eu de cunostinta! Vorbesti de parca ai fi un prieten bun de al lui Cudi sau cunosti animozitatilor tuturor… As scrie advertoriale dar doar daca as crede in produsul respectiv si l-as cunoaste. Urasc bloggerii care scriu despre orice, oricum, in orice cantitate li se cere, fara sa fi testat produsul pe care il elogiaza si il imbraca in cuvinte frumoase si nemeritate, poate. Dar nu am sa ajung eu un blogger care sa faca bani din scris, pentru ca abia acum cateva luni, am citit primul articol de pe un blog. Si acest lucru s-a intamplat doar pentru ca o prietena de a mea si-a facut blog. Apoi am citit si altele, apoi am ajuns pe acest site si mi-am zis de ce sa nu scriu si eu…desi cand eram la scoala nu aveam absolut nici un talent la scris si nu reuseam sa ma motivez sa scriu nici propriile-mi compuneri, pentru tema de acasa. 🙂 Sunt un om al cifrelor, de fapt. Gandesti ca un detectiv…oricum…”floricioi” …pardon, Lotus! 😀

 • Elena 2014-09-18 Reply

  *animozitatile

 • Lotus 2014-09-18 Reply

  Da? Așa crezi despre advertorialiști? Să știi că și eu scriu advertoriale la grămadă, despre produse pe care nu le testez.

  În ce privește blogul tău, continuă să scrii. Nici eu nu sunt de formație umanistă, iar la început nu scriam pe cât de lejer o faci tu acum. Eram mult mai rigid, a-la Monitorul Oficial. Greșeli gramaticale am și acum, așa că n-ai de ce să te simți în inferioritate.

 • Elena 2014-09-18 Reply

  P.S. Stiu ca ti-ai fi dorit sa mai citesti articole de ale mele (tot zici ca nu am decat un articol scris pe blog). Si mie mi-ar fi placut sa fi scris mai multe articole…ca sa ai si tu ce citi acum. Si eu citesc acum articole de pe blogul tau, si recunosc ca esti destul de talentat…desi poate e prea devreme ca sa ma pronunt, nu am citit decat doua… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *