web analytics

concurs “movie time!”

După o pauză tomnatică ce ne-a hrănit demonul lenei, revenim cu un nou concurs marca Cudi & Ketherius. Al cincilea din măreţul nostru palmares şi care pune, ca de obicei, un singur premiu la bătaie. Până vom afla condeiul cărui blogger merită cei 100 de dolari pe care îi oferim de această dată premiu, să recapitulăm victoriile de până acum:

 1. Inache a câştigat primul nostru concurs – „Mai scrieţi şi gratis, mno”, cu articolul „Cum poți să câștigi minunata, unica, căcăreaza de aur a blogosferei”. Primul premiu pus în joc şi câştigat de Inache a fost de 150 RON.
 2. Al doilea concurs – „Fii hater!”, cu premiu în valoarea de 200 RON, a fost câştigat de Mădălina, cu articolul „Puteai să taci, dragă Andrei!”.
 3. Al treilea concurs – „Moment umoristic”, cu premiu de 250 RON, a fost câştigat de Mixy, pentru articolul „Crima de la bloc”.
 4. Lotus a câştigat al patrulea concurs – „Discurs funebru”, cu articolul „Punct de inflexiune” şi a intrat, astfel, în posesia celor 300 RON puşi la bătaie.

Ideea acestor concursuri e simplă: nu vi se cer like-uri, aprecieri de pagini, linkuri şi ancore înfipte în articolele participante sau laude la adresa vreunui produs/serviciu (dimpotrivă, dacă faceţi dintr-astea, nu vă acceptăm înscrierea). Câştigă cel mai reuşit articol pe o anume temă dată, iar temele sunt accesibile oricui.

De această dată, ne propunem să aducem în prim plan recomandările voastre de filme merituoase, excepţionale potrivit filtrului personal al fiecăruia dintre voi. Indiferent cum alegeţi să abordaţi articolul, aveţi grijă să evidenţiaţi un anume film drept cel mai bun, pentru că noi chiar vom lua în serios recomandările voastre şi, în cazul în care n-am apucat să urmărim masterpiece-ul topului vostru personal, o să ne facem timp pentru el.

Aşadar, tema concursului, pe scurt:

Movie-Club-logo-1Scrie un articol despre unul dintre cele mai bune filme pe care le-ai văzut şi argumentează-ţi opţiunea, explică de ce este pelicula respectivă într-atât de specială. Incintă-ne curiozitatea, fă-ne să simţim că filmul pe care ni-l recomanzi trebuie văzut. Dacă vrei, poţi recomanda mai multe filme, însă ai grijă să evidenţiezi un singur film drept cel mai bun. Noi, organizatorii acestui concurs, nu suntem critici de film, prin urmare, nici nu pretindem recenzii cinematografice elaborate. Suntem oameni simpli, scrieţi ca atare…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CY4zqLuSriU]

Câştigă cel mai bine scris şi mai original articol.

Premiu: 100 $ (sau echivalentul în lei, potrivit cursului valutar valabil în ziua acordării premiului).

Termen limită pentru înscrierea articolului în concurs: Duminică, 28 decembrie, ora 23:59.

Regulament:

 1. Scrieţi corect (articolele cu greşeli de limbă sau de gramatică nu vor putea câştiga).
 2. Scrieţi original, imitaţiile nu vor putea câştiga.
 3. Înscrierea la concurs se face lasând un comentariu la acest articol sau la cel de pe blogul lui Cudi, comentariu în care va fi indicată participarea şi adresa articolului participant. Articolul trebuie publicat pe blogul personal.
 4. Poate participa oricine; rudele şi prietenii pot participa numai dacă îşi asumă riscul de a fi dezamăgiţi.
 5. Articolele înscrise în concurs trebuie scrise şi publicate după momentul anunţării concursului.
 6. Nu se acceptă articole care participă (şi) la un alt concurs.
 7. Nu se acceptă advertoriale.
 8. Articolul câştigător va fi ales de mine şi de Cudi. Criteriile sunt subiective, iar decizia va fi argumentată.
 9. Premiul va fi expediat în 24 de ore de la anunţarea câştigătorului şi primirea datelor de contact.
 10. Nu se acceptă contestaţii.
 11. Articolul trebuie sa includă urmatoarea frază: „Articolul participă la concursul “Movie time!”, organizat de Cudi & Ketherius”. Link-urile spre cele două bloguri organizatoare – http://cudi.ro, http://ketherius.ro – sunt opţionale, neinfluenţând poziţia în clasament.

Concursul se încheie în 28 decembrie 2014, ora 23:59.

Succes!

Nr.

Articol participant

1 Interstelar interjudețean
2 Nuovo Cinema Paradiso sau despre magia cinematografului
3 Un film ca un puzzle în iarbă
4 “3-iron” sau cum să te faci nevăzut şi să ataci lumea cu bilele de golf
5 Trei zile și-o problemă de memorie
6 O pereche de filme grozave
7 Stafiile
8 Abracadabra?
9 Aglaja sau Povestea unui destin impus

Update:

Cu o intarziere de o ora, cauzata de traficul in conditii de iarna, am deliberat – impreuna cu Cudi – si am ales castigatorul: Sorin, cu articolul “Nuovo Cinema Paradiso sau despre magia cinematografului“.

Va multumim tuturor pentru participare si va dorim un an mai bun, mai imbelsugat, cu si mai multe impliniri. La Multi Ani!

P.S. Sorin, te asteptam cu datele de contact.

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *