web analytics

12 simptome ale faptului că ai jucat prea mult Assassin’s Creed

AssassinLogo

 1. Ori de câte ori vezi o clădire înaltă te întrebi dacă nu cumva o fi un view point de pe vârful căreia să-ţi actualizezi harta.
 2. Când eşti undeva la înălţime, într-un punct de belvedere, îţi vine să apeşi triunghiul controlerului pentru sincronizare.
 3. Când ai impresia că vezi, în depărtare sau cu coada ochiului, pâlpâind o chestie luminoasă, vrei te asiguri că nu este vreun steag sau vreo pană.
 4. Când te afli în faţa unei uşi, în loc să apeşi ca orice om normal la cap pe clanţă, ţie îţi vine să apeşi cercul pentru interact.
 5. Orice colţ dosnic ar putea ascunde o comoară.
 6. Când eşti în supermarket cu lista de cumpărături în mână, comuţi privirea pe eagle vision, scanând rafturile pentru a identifica ţintele.
 7. Când cineva te plictiseşte cu discursul său, regreţi că ţi-ai setat evoluţia pe story mode. Din păcate, nu poţi apăsa Skip.
 8. Când cineva te scoate din pepeni, îţi vine să apeşi L1, după ce ai setat arma pe short blade. Apoi apeşi pătrat.
 9. Tot L1 îţi vine să apeşi şi când vezi poliţiştii din trafic, dar pentru ăştia pregăteşti cuţitele ce le arunci de la distanţă.
 10. În loc să te aşezi liniştit, seara, în pat, te arunci brusc sub plapumă, ca şi cum ai fi sărit într-o grămadă de paie să nu te mai vadă soldaţii.
 11. Cu siguranţă duşmanii tăi sunt nişte nenorociţi de templieri.
 12. La fel şi hoţii din guvern. De ce oare nu-i trimit în misiune pe Altair sau pe Ezio Auditore da Firenze să cureţe clădirea Parlamentului? Apoi să caute în catacomba imensă de sub palat comoara lui Decebal?

4 Comments

 • ocsike 2015-11-20 Reply

  :)) ce bine ca nu ma joc pe calculator :))

  • Cudi 2015-11-20 Reply Author

   E foarte mişto jocul, poate că dacă ai juca o jumătate de oră din primul Assassin’s Creed, n-ai mai spune “ce bine”… :p Deşi e mai sănătos pentru viaţa socială şi de familie să te ţii departe de astfel de ispite.

 • While I was missing 2015-11-26 Reply

  […] nouă ce mi-a ocupat tot timpul liber. Și ca să nu fiu atât de vag, m-am apucat de un joc. Nu Assassin’s Creed sau ce mai jucați voi, ci Travian, care-i un joc în browser. O să vă povestesc cândva despre […]

 • […] mai mult mi-au plăcut primul, al doilea şi Black Flag. În decembrie va fi lansat şi filmul Assassin’s Creed, inspirat de jocurile din serie, film pe care îl aştept cu nerăbdare. Jocurile sunt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *