web analytics

Discuții în familie (V)

Încercând să o trezesc pe Cudi la 5 dimineața:

Eu, atingând-o ușor pe umăr: Cudi?
Cudi, în somn: Ți-am zis să nu mă mai zgâlțâi când am vezica plină!
Eu: Dar ce să fac?
Cudi: Apasă pe X.
Eu: Care X?
Cudi: Ăla de pe controller, lângă pătrat!

Pauză 5 minute…

Eu: Cudi, te trezești?
Cudi, dormind: Lasă-mă, că vorbesc cu Trump!
Eu: …

Mă duc la baie, mă îmbrac și mai fac o încercare.

Eu: Ai vorbit cu Trump?
Cudi, încă dormind: Nu, că nu mi-ai făcut cafea!

8 Comments

  • Suzana 2021-01-20 Reply

    Cine stie ce dialog s-a pierdut! 😊

    Va urez La Multi Ani, plini de bucurii!

    • Cudi 2021-01-25 Reply

      La mulți ani, Suzana! Cred că oboseala e motorul actelor mele somnambulice. Dar și eu regret că am pierdut șansa de a vorbi cu Trump, pe bune!

  • vax-albina 2021-02-25 Reply

    Interesant dialog. Dar dacă vă e dor de Trump are maestro Ziikos niște aranjamente reușite. De exemplu:
    https://www.youtube.com/watch?v=vuUEyVoGB8I
    Să fiți bine.

    • Aldus 2021-03-07 Reply

      Apăi pune link spre Ziikos, nu spre alții care l-au preluat:

      https://www.youtube.com/watch?v=QoKAEiGMVPw

      PS: Mișto! 🙂

  • Iosif 2021-03-08 Reply

    La Multi Ani …Doamne & Domnisoare…Forever Young…
    https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg

  • Marian 2021-05-11 Reply

    Daca mai traiti , caci este ceva vreme din Ianuarie pana azi , explicati-mi si mie rogu-va care-i treaba aici eventual si cu oarece amanunte :
    mai 10, 2021 de danielvla
    Pastorul canadian (de origine polonez), care a dat poliția afară din „casa de rugăciune” a comunității lui A FOST ARESTAT pe autostradă
    Va multumesc anticipat pentru efort .

    • Q 2021-05-11 Reply Author

      Treaba e relativ simplă. Acel individ era un predicator de stradă și un agitator politic de dreapta. A încălcat dispozițiile legale pentru prevenirea răspândirii Covid-19 -- prin numărul de participanți, prin ne-distanțare fizică și prin ne-purtarea de mască. Prin urmare, poliția a venit să împrăștie adunarea și să aplice amenzi. Omul a refuzat să se conformeze și a fost arestat.

      https://calgaryherald.com/news/local-news/calgary-street-preacher-artur-pawlowski-arrested-and-charged-after-defying-public-health-orders

      Printre “enoriașii” lui se află un borfaș cu două procese în derulare, în Ontario și în British Columbia, pentru infracțiuni violente comise împotriva unor oameni ce nu îi împărtășeau convingerile (de exemplu, a bătut un angajat de la supermarket pentru că nu i-a permis să intre în magazin fără mască). Acel enoriaș a amenințat public inspectorii sanitari, a spus că o să meargă înarmat la casele lor să îi învețe minte pentru că aplică legea. A promis că o să facă publice adresele de acasă ale lucrătorilor din spitale, să știe prostimea anti-vaccin unde să-i găsească. Pentru că publicarea informației personale este ilegală, omul și-a depus candidatura pentru primărie. Nu, nu vrea să fie primar. Conform legii electorale, fiecare candidat primește numele și adresele tuturor alegătorilor pentru a-și organiza campania electorală. Respectivul borfaș vrea să folosească listele de alegători ca să intenteze procese lucrătorilor din sănătate (nu e nevoie de motiv, oricine are dreptul să înceapă un proces) și, fiindcă informațiile legate de proces sunt publice, în felul aceasta publică adresele celor ce l-au supărat.

      • Marian 2021-05-13 Reply

        Multumesc pentru informatii caci , prin ” presa ” internautica din Romania astia afirmau si dadeau ca sigura alte nebunie . Inca o data mii de multumiri pentreu explicatie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *