web analytics

Cui nu-i place pateul?

Habar n-am, însă unor alisteri le place mult de tot!

E in desfăşurare o campanie online de-a unui producător de-al nostru de pate. Am aflat de ea după ce prin mai multe locuri am citit câte o chestie ce asocia consumul acelei mărci de pate cu bunul simţ. Dincolo de dilemele conţinutului, să începem prin a aprecia bunul simţ al porcului ce şi-a vârât râtul, copita sau coada în cutie. Amin.

Interesant e cum consumul în social media de pate dăunează grav credibilităţii. Respectiv cât de frumos poţi scrie despre o companie după ce ţi s-a oferit o conservă, chifle şi un borcan umplut cu şapte citate printate despre educaţie şi bun simţ. Bunăoară, compania ar fi putut să-şi vadă de a sa menire şi să umple cu mai mult ficat cutiile de pate, în detrimentul şoricului, amidonului din porumb şi E-urilor. Cândva, profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi concluziona la o analiză a produsului că nu e recomandat consumului frecvent şi în cantităţi mari, aviz maxim pişcotarilor. Şi totuşi, marii bloggeri îi dau înainte cu pate-ul ăsta şi cu bunul simţ, laudă şi se laudă, iar io mă-ntreb dac-am fost prea aspră blagoslovind reclamele Catena.

Şi că tot ne aflăm la capitolul citate: “Un om de spirit şi de bun simţ spunea odată despre un doctor plin de gravitate: omul acesta trebuie să fie un mare ignorant, căci raspunde la toate întrebările care i se pun.” (Voltaire)

6 Comments

 • irina 2013-06-14 Reply

  stii ce nu inteleg eu? care-i legatura dintre bun simt si pate? 😀

  • Cudi 2013-06-14 Reply Author

   O fi chestie de bun simt sa mananci tot din troaca. :p

 • Anamaria 2013-06-14 Reply

  Mie nu-mi place pateul. Și să militezi pe un blog pentru a consuma cât mai mult, ceea ce duce la cât mai multe animale omorâte, mi se pare scârbos.

  • Cudi 2013-06-14 Reply Author

   Asta cu pateul si bunul simt e dintr-alt film. :p

 • ketherius 2013-06-14 Reply

  Un pateu de-aici, o bomboana de-acolo, uite-asa economiseste omu’ bani si-si ia casa…

 • […] sinceri cu noi înşine. Am ajuns să mimăm orgasme typo sub excitarea unei banale conserve de pateu. Mai pe româneşte, orgia e în toi, poftiţi şi dumneavoastră! (presimt că Matilda sau o altă […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *