web analytics

IAMX

Sigur că puteați trăi și fără să auziți de IAMX. Însă, în inerția recentelor zile melomane (în care nu demult antimanelistul Mihai și-a făcut propriul cd puternic naționalist pentru mașină, cu alde “se mărită Mona”, “uite-așa aș vrea să mor”, “căsuța noastră” și “treceți batalioane române Carpații”), am ascultat și reascultat multă muzică, printre care și pe domnu’ de mai jos, o mai veche prezență în playlistul meu. Apropo, știu că nu interesează pe nimeni, dar, la întrebarea “Care-i formația ta preferată?”, răspunsul meu e de ani buni Madrugada. Trebuia să menționez asta, de Madrugada, ca să nu se răscoale a gelozie nehotărârile mele în materie muzică și cu explicația de față ca să pot pune link spre o altă superbitate de-a lor. Bine, nu mai zic de Innuendo. De Enter Sandman v-am pomenit? Revenind.

Nu știu dacă ați ascultat vreodată IAMX, nu știu dacă vă veți îmbogăți cu ceva ascultându-i, dar eu vă voi lista aici patru dintre melodiile lor, într-o ordine aleatorie. (Salutări detectorului de ciori! :D)

 

9 Comments

 • Renata Carageani 2017-08-29 Reply

  IMAX e foarte bun de ascultat pe autostradă. Când ești la volan. Când ești pe locul mortului, e posibil să preferi altceva.
  N-am formații preferate. Pot să zic ce ascult în buclă, fără nevoia de-a schimba: Donizetti, Roxette, Marco Massini, Mozart, Cohen…

 • klaus 2017-08-29 Reply

  https://m.youtube.com/watch?v=SWoE13v0Rq0

  Când fetița mea cea mare era un boț de om și făcea scandal noaptea, cred că colicii erau de vină 🙂 , dansam cu ea în brațe pe melodia asta în miez de noapte.
  Pentru tine, cudi!

  • Cudi 2017-08-29 Reply Author

   Sper că încă dansezi cu ea, Klaus, iar dacă da, să nu te oprești niciodată. Citind comentariul tău am realizat că eu nu am dansat cu tata niciodată. Și mi s-au umezit ochii.
   https://www.youtube.com/watch?v=jAQQ1Vlk1nE

 • Iosif 2017-08-29 Reply

  Un ultim dans… 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *