web analytics

concurs „Fii hater!”

Primul nostru concurs s-a incheiat. Asa cum v-am promis, avem un concurs nou – creat si formulat tot de Cudi:

De câte ori nu vi s-a întâmplat să citiţi un articol care să nu vă fi spus mare lucru, însă în subsolul căruia să curgă doar şi doar comentarii pozitive, laudative la adresa acestuia? Sau poate aţi îndrăznit să contraziceţi părerea autorului, iar reacţia acestuia să se concretizeze într-un neaşteptat atac în defensivă. Puţini sunt cei care admit rolul constructiv al criticii, mulţi aceia care nu aprobă astfel de reacţii, anihilându-le din panoul de administrare, optând fie pentru „spam”, „trash”, ba chiar şi pentru blocarea comentatorului. Mai mult, îndrăznind să critici, independent de evidenţa argumentelor, rişti să fii etichetat drept hater. Şi continuând logica strâmbă a majorităţii, haterii roiesc în jurul autorilor de succes şi de valoare. Astfel se autoconsacrează maneliştii blogosferei, cei care se bat cu pumnii în piept că duşmanii le poartă pică, că n-are valoarea lor. Te avertizăm, cei care te vor pune la zid pentru îndrăzneala de a contrazice sau critica scrierea cuiva sau o anume meteahnă blogosferică atacă în haită, aşa că analizează-ţi bine opţiunile, înainte de părăsi o barcă posibil confortabilă ţie.

Tema noului concurs este „Fii hater!”. Nu îţi cerem să desfiinţezi pe nimeni, te invităm la un sincer exerciţiu de critică, pe ce subiect doreşti tu, atâta doar, să fie legat de bloguri, în general, sau de postarea/postările unui anume autor. Sfatul nostru este să pui accent pe atitudine, argument şi contraargument. Şi, mai ales, să fii sincer, vizând un aspect ce realmente îţi displace din generoasa sferă a blogurilor şi blogosferei. O să fim şi noi sinceri de la bun început: oricât de elevat sau mişto ai scrie, dacă în articolul cu care participi stai cu fundul în două luntri, mai bine spui pas, evitând o ulterioară dezamăgire. Fii onest, ce naiba! Altfel…

Cel mai reuşit articol câştigă 200 RON.

Regulamentul este foarte simplu:

 1. Scrieţi despre subiectul cerut (prezentat mai sus), scrieţi corect (articolele cu greseli de limbă sau de gramatică nu vor putea câştiga), scrieţi original, scrieţi cu sinceritate.
 2. Înscrierea la concurs se face lăsând un comentariu la acest articol sau la cel de pe blogul lui Cudi, comentariu în care va fi indicată participarea şi adresa articolului participant. Articolul trebuie publicat pe blogul personal.
 3. Articolul câstigator va fi ales de Cudi si de mine. Criteriile sunt subiective, iar decizia va fi argumentată.
 4. Articolul câştigator va fi publicat pe blogul meu.
 5. Premiul va fi expediat în 24 de ore de la anunţarea câştigatorului şi primirea datelor de contact.
 6. Poate participa oricine; rudele şi prietenii pot participa numai dacă îşi asumă riscul de a fi dezamăgiţi.
 7. Nu se acceptă contestaţii. Cei care vor contesta, nu vor fi admişi la alte concursuri.
 8. Articolul trebuie să includă următoarea frază: „Articolul participă la concursul Fii hater, organizat de Cudi & Ketherius”. Link-urile spre cele două bloguri organizatoare – http://cudi.ro, http://ketherius.ro – sunt opţionale, neinfluenţând poziţia în clasament.
 9. Concursul se încheie peste o lună (22 iulie 2014, ora 00:00:00) sau când se adună cel puţin 30 de participanţi.

Succes!

15 Comments

 • […] la concurs se face lăsând un comentariu la acest articol sau la cel de pe blogul lui Ketherius, comentariu în care va fi indicată participarea şi adresa articolului participant. Articolul […]

  • ketherius 2014-06-23 Reply Author

   Esti in concurs.

  • ketherius 2014-06-23 Reply Author

   Multumim, esti inscrisa.

 • Ketherius » update 2014-06-23 Reply

  […] inscrise in concurs […]

 • Marius Laurentiu 2014-06-24 Reply

  Puteati sa taceti amandoi hate your posts madalina si ideilarece

  • ketherius 2014-06-24 Reply Author

   Imi pare rau, comentariul asta nu este de ajuns ca sa te inscrii in concurs. Trebuie sa scrii si un articol.

 • Simoniac 2014-07-18 Reply

  Articolul participa la concursul “Fi hater” organizat de Cudi si Ketherius

  Bine v-am gasit dragii mei si avand in vedere ca nu ma pot numi chiar o pasionata a blogului,este chiar foarte surprinzator pana unde poate ajunge omul in nevoia de bani in aceste momente nu tocmai roz in viata mea.Prea multe critici nu pot sa fac intrucat eu frecventez situri mai linistite de moda,sport si tot ce tine de feminitate,situri care de altfel sunt de multe ori enervante intrucat pe internet perfectiunea parca depaseste insusi perfectiunea.Mi-e greu de multe ori sa inteleg de unde si pana unde este asa de frumoasa gradina Domnului caci toate cataloagele de moda au femei rupte parca din coltul raiului,dar sa fim sinceri,bine ca s-a inventat machiajul care infrumuseteaza parca si o femeie mutilata.Poate am fost un pic sadica dar eu pun mult accent pe naturalete si ma lupt cu natura si anii care trec mai repede pe langa mine ca un atlet de performanta.Tocmai de aceea ma enervez cand vad atat de multa perfectiune in niste poze care sunt mai false decat hainele fabricate in China si cu toate acestea starneste invidia in orice femeie cand vede un corp perfect, fara cusur si totodata gelozia,mai ales cand barbatul de langa tine si-ar dori o asemenea perfectiune neluand in considerare ca ei in general sunt niste animale de la gradina zoologica si nu au altceva decat instincte animalice si sexuale.
  Un alt subiect in incheierea acestui articol ar fi blogurile de-a dreptul stupide ale lui Nelson Mondialu,despre care nu pot sa nu scriu faptul ca,daca la inceput par comice pe la sfarsit depasesc orice rang al prostiei.Ma ingrijoreaza nu personajul in sine cat cei care se uita si il plac pe acest om rupt parca din filmele SF,la care te uiti si nu intelegi de unde atata prostie la un singur om?Este ca si cum toti banii de pe pamant ar fi la un singur om,asa si el cu fala si cu prostia.Este de-a dreptul infiorator unde a ajuns populatia noastra si cand te gandesti ca am avut candva regi la putere,iar populatia un comportament aristocratic.Cu parere de rau scriu tuturor acelor oameni care nu au altceva de facut decat sa se filmeze si le strig sa inceteze caci am ajuns talpa Europei la tot ce este bun si fruntasi la tot ce este rau.Va multumesc pentru atentie,chiar ma simt descarcata ca am scris aceste randuri.

  • ketherius 2014-07-18 Reply Author

   It multumim pentru participare, dar, conform regulamentului, “Articolul trebuie publicat pe blogul personal”. Ca poti intra in concurs, asadar, ai nevoie de un blog al tau.

   Concursul nu s-a incheiat si mai ai cateva zile sa mergi la https://wordpress.com/ sau http://www.blogger.com si sa iti creezi un blog pe care sa publici acest text.

   Poti folosi orice platforma de blogging vrei -- LiveJournal, Tumblr, Yahoo (daca mai au serviciul) etc.

   Succes!

 • Ina 2014-07-20 Reply

  salut! particip cu postarea:
  http://inacheland.blogspot.ro/2014/07/hater-de-hater.html

  • ketherius 2014-07-20 Reply Author

   Te asteptam 🙂

 • Ketherius » moment vesel 2014-07-24 Reply

  […] două răsunătoare succese marcate prin concursurile „Mai scrieţi şi gratis, mno” şi „Fii hater!”, ce au însumat fabulosul record de 12 participanţi, urmează o a treia elucubraţie cu miză […]

 • […] două răsunătoare succese marcate prin concursurile „Mai scrieţi şi gratis, mno” şi „Fii hater!”, ce au însumat fabulosul record de 12 participanţi, urmează o a treia elucubraţie cu miză […]

 • […] înregistrată Cudi & Ketherius. După experienţele cu „Mai scrieţi şi gratis, mno!”, „Fii Hater!” şi „Moment umoristic”, s-ar fi spus că ne lăsăm pe tânjală, dată fiind progresia […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *